1. Ang hilisgutan sa kasabutan.
    • Ang kini nga kasabutan balido alang sa https://healthy-food-near-me.com website ug gitapos taliwala sa naggamit niini nga mga site ug ang tag-iya sa mga site (dinhi https://healthy-food-near-me.com )
    • Gitakda sa Kasabutan nga kini nga pamaagi alang sa pagdawat, pagtipig, pagproseso, paggamit, ug pagbutyag sa Personal nga Data sa Gumagamit ug uban pang kasayuran nga nadawat sa https://healthy-food-near-me.com nga nadawat gikan sa mga ninggamit sa site. Ang tiggamit nagpuno sa kaugalingon nga datos.
    • Aron mabutang ang kasayuran, usa ka anunsyo, gamiton ang site sa bisan unsang mga site nga https://healthy-food-near-me.com, kinahanglan nga basahon pag-ayo sa Gumamit kini nga Kasabutan ug ipahayag ang bug-os nga kasabutan uban ang mga termino niini. Ang pagkumpirma sa bug-os nga pag-uyon sa kini nga kasabutan mao ang paggamit sa site sa ninggamit.
    • Ang tiggamit wala’y katungod sa pag-post sa kasayuran, mga anunsyo, gamiton ang site kung dili siya uyon sa mga kondisyon sa kini nga kasabutan, o kung wala siya nakaabut sa ligal nga edad kung adunay siya katungod nga mosulod sa mga kasabutan o dili usa ka otorisado nga tawo sa kompanya sa kang kinsang ngalan ang kasayuran nai-post, pahibalo.
    • Pinaagi sa pag-post sa kasayuran sa mga site nga gigamit ang site, ang tiggamit nagsulud sa kaugalingon nga datos o, nga naghatag kini nga datos sa laing paagi, ug / o, paghimo sa bisan unsang mga aksyon sa site, ug / o paggamit sa bisan unsang bahin sa Site, tin-aw nga uyon ang Gumamit mga termino sa kini nga kasabutan ug gihatageshttps: //healthy-food-near-me.com nga adunay katungod sa pagdawat, pagtipig, pagproseso, paggamit ug pagbutyag sa personal nga datos sa gumagamit ubos sa mga termino sa kini nga Kasabutan.
    • Ang kini nga Kasabutan dili gikontrol ug : //healthy-food-near-me.com, ug mga indibidwal nga dili mga empleyado sa AvtoTachki. com, bisan kung ang Gumamit nakakuha og access sa mga site, pagkaon o serbisyo sa mga tawo pinaagi sa https:// // health-food-near-me .com o ang newsletter. Kumpidensyal nga pagsabut, kini nga Kasabutan mao ra ang kasayuran nga gitipig sa database sa site sa usa ka naka-encrypt nga estado ug magamit ra ang mgatttt: //healthy-food-near-me.com.
    • Giila sa naggamit nga, kung adunay iyang pagpabaya sa seguridad ug pagpanalipod sa iyang personal nga datos ug datos sa pagtugot, ang mga ikatulong partido mahimong makakuha og dili awtorisado nga pag-access sa account ug Personal ug uban pang datos sa gumagamit. https://healthy-food-near-me.com dili responsable alang sa mga pagkawala nga naangkon sa ingon nga pag-access.
  2. Ang pamaagi alang sa pagkuha sa kaugalingon nga datos.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Ang mga cookie maghatag serbisyo nga nakasalig niini, pananglitan, pagtipig og datos sa usa ka bukag taliwala sa mga pagbisita;
    • Ang IP address sa mogamit.
  2. Ang tanan nga kasayuran gikolekta namon, ingon ana, ug dili mausab sa pagkolekta datos. Ang tiggamit responsable sa paghatag kasaligan nga kasayuran, lakip ang kasayuran bahin sa personal nga datos.https: //healthy-food-near-me.com adunay katungod, kung kinahanglan, aron ma-verify ang katukma sa gihatag nga kasayuran ug mangayo pagkumpirma sa gihatag nga kasayuran kung kinahanglan, aron mahatagan mga serbisyo ang Gigamit.
  3. Ang pamaagi alang sa paggamit sa kasayuran sa tiggamit.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Mga termino sa paghatag og access sa database.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • sa makatarunganon nga mga hangyo sa mga lawas sa estado nga adunay katungod sa pagpangayo ug pagdawat sa ingon nga datos ug kasayuran;
    • kung, sa opinyon sa https://healthy-food-near-me.com, gilapas sa Gumamit ang mga termino sa kini nga Kasabutan ug / o uban pang mga kontrata ug kasabutan tali sa https://healthy-food-near-me.com ug ang Gigamit.
  7. Giunsa ang pagbag-o / pagwagtang sa kini nga kasayuran o pag-unsubscribe.
  1. Mahimo sa mga mogamit bisan unsang orasa pagbag-o / pagwagtang personal nga impormasyon (telepono) o pag-unsubscribe. Ang trabaho sa pipila ka mga bahin sa https://healthy-food-near-me.com, nga nagkinahanglan nga adunay kasayuran sa kasayuran bahin sa Gumagamit, mahimong masuspinde gikan sa oras nga pagbag-o / pagwagtang sa kasayuran.
  2. Ang personal nga datos sa Taggamit gitipig hangtod nga kini gitangtang sa Gamit. Ang igo nga pagpahibalo sa Taggamit bahin sa pagtangtang o uban pang pagproseso sa kaugalingon nga datos usa ka sulat (kasayuran) nga gipadala sa e-mail nga gipiho sa Taggamit.
  3. Pagpanalipod sa datos.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Pakigsulti sa kontak kung adunay mga pangutana.
  4. Sa kaso sa mga pangutana, hangyo, reklamo bahin sa kasayuran nga imong gihatag, palihug kontaka ang email address: Support@healthy-food-near-me.com. Sa gisulat nga hangyo ug sa pagpresentar sa usa ka dokumento nga nagpahimutang sa iyang pagkatawo ug awtoridad, mahimo namon mahatag sa tiggamit ang kasayuran bahin sa pamaagi alang sa pagkuha impormasyon bahin sa lokasyon sa database.
  5. Mga pagbag-o sa patakaran sa privacy.
  6. Mahimo namon mabag-o ang mga termino sa patakaran sa privacy. Sa kini nga kaso, pulihan namo ang bersyon sa panid sa mga kondisyon, busa balik matag karon ug unya https://himsog nga pagkaon-near-me.com/ kasabutan sa pagkapribado Ang tanan nga mga pagbag-o sa Kasabutan nagsugod sa pagpatuman gikan sa panahon sa ilang pagmantala. Gamit ang Site, gikumpirma sa Gumamit ang pagdawat sa mga bag-ong termino sa Patakaran sa Pagkapribado sa mga pulong nga gipatuman sa oras nga gigamit sa Gumamit ang Site.
  7. Dugang nga mga termino.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. Kung adunay bisan unsang probisyon sa Patakaran sa Pagkapribado, lakip ang bisan unsang sugyot, sugyot, o bahin niini, giisip nga supak sa balaod, o dili balido, dili kini makaapekto sa nahabilin nga mga probisyon nga dili magkasumpaki sa balaod, magpabilin sila sa bug-os nga pwersa ug balido, ug bisan unsang dili balido nga probisyon, o us aka probisyon nga dili matuman nga wala’y dugang nga aksyon sa mga Partido, gikonsiderar nga usbon, gi-usab hangtod sa sukod nga kinahanglan aron masiguro ang pagka-tinuod ug ang posibilidad sa pagpatuman.
  3. Ang kini nga kasabutan giabot sa Gumagamit gikan sa oras nga gigamit niya ang site, lakip ang pagbutang sa ad, ug balido hangtod ang bisan unsang kasayuran bahin sa ninggamit gitipigan sa site, lakip ang personal nga datos